CHOKLAD • UPPLEVELSE • KUNSKAP

All tillverkning är ett gediget hantverk. Jag tillverkar chokladpraliner för hand av kvalitetschokladen Felchin som tillverkas i Schweiz. För mig är det viktigt att använda äkta råvaror som bl.a. grädde smör, nötter, mandlar. Även smaksättningarna är naturliga använder inga essenser eller tillsatser.

Hållbarheten för chokladpraliner är ca 6 – 8 veckor vid en förvarningstemperatur på 16 c.

Boka din egen pralintillverkning. Tillverka dina egna praliner och ta med dig i en vacker presentkartong. Du får med dig 2 olika sorter praliner, 10 st av varje, alltså får du totalt 20 praliner med dig hem!
Vi tillverkar praliner med 2 olika tekniker där en tryffel är fastare och en mjukare.
Du kan välja mellan följande smaker med den fastare tryffeln: hallon, cointreau, mint, chili och mörk tryffel.
Den mjukare tryffel finns i följande smaker: passion, päroncognac, baileys och svarta vinbär.

Observera att vi endast använder rättvist arbetad och ekologisk choklad! Mer information och certifikat här >>

Ca 2,5 tim

ANTAL PRIS/pers
4 personer 1000:-
5 personer850:-
6 personer750:-
7 personer670:-
8 personer610:-
9 personer570:-
10 personer550:-
11 personer530:-
12 personer510:-
13-18 personer500:-
EV. TILLÄGG
Ostfralla (chokladverkstans bröd ), kaffe/te, chokladdryck, hallon/chokladmarmelad och en chokladpralin.100:-
Ovan priser inkluderar moms.

CHOKLADTILLVERKNING LYX
Alla deltagare får prova på alla steg i tillverkningen så som koka tryffel, temperera chokladen, gjuta skal, fylla och färdigställa pralinerna. Även recept och arbetsbeskrivning ingår.

ANTAL PRIS/pers
5 personer1450:-
6 personer1150:-
7 personer1000:-
8 personer900:-
EV. TILLÄGG
Ostfralla (chokladverkstans bröd ), kaffe/te, chokladdryck, hallon/chokladmarmelad och en chokladpralin.100:-
Ovan priser inkluderar moms.

Ta del av recept här!

  • Google Bookmarks
  • MySpace
  • E-Mail
  • LinkedIn
  • Facebook